Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-3

Άνετη επικράτηση για την Άρσεναλ μέσα στο Μπράμαλ Λέιν επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 0-3. Τα γκολ για τους Λονδρέζους πέτυχαν, δυο ο Λακαζέτ και ο Μαρτινέλι. 

Ο Μικέλ Αρτέτα παρέταξε τους Λένο κάτω από τα γκολ ποστ, στην αμυντική τετράδα τους Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Μάρι, Τσάκα στη μεσαία γραμμή τους Θεμπάγιος και Τόμας πιο μπροστά τους οι Πεπέ, Σακά και Μαρτινέλι με τον Λακαζέτ στην κορυφή της επίθεσης.

Με την έναρξη του παιχνιδιού η Άρσεναλ επέβαλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 33′ με τον Γάλλο φορ να πλασάρει τον Ραμσντέιλ, έπειτα από ασίστ του Θεμπάγιος, αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Άρσεναλ έριξε την ταχύτητα του ματς, χωρίς να απειληθεί όμως και κατάφερε να κάνει το 0-2 με τον Μαρτινέλι να σκοράρει στο 71′. Το 0-3 απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ, διαμόρφωσε στο 85′ ο Λακαζέτ έπειτα από ασίστ του Τόμας.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα δεν έχουν καιρό για πανηγύρια, γιατί έρχεται το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο, απέναντι στην Σλάβια Πράγας, την ερχόμενη Πέμπτη.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ