Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εγγύηση κάτω από τα δοκάρια

Ύστερα από μια επιτυχημένη καριέρα 13 ετών σε ομάδες Α’ Εθνικής όπως ο Ηρακλής, η Κέρκυρα και η Βέροια… αλλά και με πέρασμα από ΠανδραμαϊκόΕθνικό Γαζώρου και Μυλοπόταμο, ο Λουκάς Αποστολίδης συνεχίζει από άλλο πόστο πλέον, να υπηρετεί το αγαπημένο του άθλημα.Ο Δραμινός βετεράνος πορτιέρο, πέρα απ’ τις 4 ανόδους που πέτυχε με Κέρκυρα, Βέροια & Πανδραμαϊκό, με τις αποκρούσεις του πάντοτε ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του.

Πόσο μάλλον όταν αυτές οι αποκρούσεις ήταν απέναντι σε παίκτες Παγκοσμίου βεληνεκούς όπως ο Ριβάλντο, ο Τζιοβάνι και ο Σκόκο.Αυτές τις στιγμές θέλησε να μοιραστεί μαζί μας ο πολύπειρος γκολκίπερ μιλώντας αποκλειστικά στον «Αθλητικό Κόσμο», αλλά κάνοντας αναφορά και για την νέα του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

«Το μόνο σίγουρο είναι πως νιώθω γεμάτος από την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια.Όταν εκπληρώνεις στόχους με τις ομάδες σου και όταν έχεις την χαρά να αντιμετωπίζεις τέτοιους παίκτες, δεν γίνεται να μην είσαι απόλυτα ευχαριστημένος.

 

Τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι σε 3 ομάδες ως προπονητής τερματοφυλάκων, στον Γ.Σ. Προσοτσάνης, στη ΔΟΞΑ Αντώνης Καστρινός και στον Πανδραμαϊκό.Σκοπός μου είναι να βάλω όλες τις γνώσεις μου, ώστε να βοηθήσω τα νέα παιδιά στο ξεκίνημά τους».
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ