Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αμαρτίες τέως παιδεύουσι νυν

Η Διοίκηση της πρώην ΠΑΕ Άρης παρέδωσε… κληρονομιά στην τωρινή χρέη σε πολλούς παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι κάνουν ανά τακτά διαστήματα την εμφάνισή τους αξιώνοντας τα οφειλόμενα. Έτσι αυτή τη φορά σειρά είχαν οι Νταβίντ Αγκάνθο που ζητάει 100.000 ευρώ, Μιχάλης Κύργιας(93.000), Κώστας Κοτσαρίδης(30.000) και  Βαλεντίνος Βλάχος(50.000). Οι τέσσερεις πρώην παίκτες του Άρη προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αιτούμενοι να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές στην ΠΑΕ των κιτρινόμαυρων που είναι αφαίρεση τριών βαθμών.

Ο πονοκέφαλος και η ανησυχία είναι μεγάλη στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα διανύει την καλύτερη σεζόν της εδώ και πολλά χρόνια.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η καλή είδηση της ημέρας έχει να κάνει με τον μεγάλο απόντα του τελευταίου αγώνα με την ΑΕΚ Μπρούνο Γκάμα. Ο Άκης Μάντζιος είδε με ανακούφιση τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον τραυματισμό του Πορτογάλου άσσου που έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στον ραπτικό μυ. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα ακολουθήσει θεραπεία, η εξέλιξη της οποίας θα καθορίσει τη συμμετοχή του ή όχι στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τις πιθανότητες να μην είναι πάντως με το μέρος του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ