Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στήριξη σε Γκαρσία!

Μιλώντας για τον Πάμπλο Γκαρσία, έκανε σαφές πως «η ομάδα έχει προπονητή», υπογραμμίζοντας πως στηρίζεται από τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο.

Αναλυτικά:

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή για το ποια άτομα χρειάζεται και ποια όχι… Γι’ αυτό απομακρύνθηκε και ο Γιάννης Αμανατίδης και γι’ αυτό τον πλαισίωσαν άλλα άτομα. Σίγουρα το τελευταίο 14μηνο η ομάδα έχει καθοδική πορεία. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής και δεν εννοώ σε μια βδομάδα… Εννοώ το επόμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν λίστες με υποψήφιους και πρέπει να γίνουν συνεντεύξεις και από τον ιδιοκτήτη. Ο προπονητής πάντως στηρίζεται απ’ ολους και από τον ιδιοκτήτη».

Σε μια ακόμη Γενική Συνέλευση, άνοιξε η συζήτηση περί Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Μάκη Γκαγκάτση να ξεκαθαρίζει πως:

«Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Λουτσέσκου. Έφυγε μόνος του και πλήρωσε η ομάδα που τον απέκτησε δύο εκατομμύρια ευρώ. Σαφώς και πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπόνηση στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν επιλογή του να φύγει και ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων. Σεβαστή η απόφασή του. Ο ΠΑΟΚ προχωράει με ή χωρίς τον Λουτσέσκου. Δεν κρατάμε κανένα με τον ζόρι εδώ. Αν ο προπόνητης θέλει να φύγει και πιέζει, σαφώς και θα φύγει. Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων είναι πολύ απλό» ενώ παραδέχθηκε πως: «Μέχρι ο επόμενος προπονητής να φέρει επιτυχίες, θα γίνεται αυτή η συζήτηση για τον Λουτσέσκου».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ