Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Χρυσοχόος

Ο κ. Χρυσοχόος από τον Ιανουάριου του 2021,  έχει αναλάβει επίσημα τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του ΠΑΟΚ, από το πόστο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος έχει σπουδάσει Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει εργαστεί για 27 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Vodafone, Microsoft) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Tο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσθήκη του Βαγγέλη Χρυσοχόου είναι πλέον εννιαμελές δεδομένου πως ήδη απαρτίζεται από τους Ιβάν και Γιώργη Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Τρύφωνα Κούκιο, Κυριάκο Κυριάκο και Αρτούρ Νταβιντιάν.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μιλώντας για την ενίσχυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για έναν ικανότατο συνεργάτη και επαγγελματία, ο οποίος έχει δώσει ήδη ένα πρώτο στίγμα της δουλειάς σε αυτό το τρίμηνο της παρουσίας του στον Δικέφαλο: «Ο κ.Χρυσοχόος είναι ένας ικανότατος άνθρωπος και συνεργάτης, κάτι που έχει φανεί άμεσα από τους τρεις μήνες δείγματα δουλειάς».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ