Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Τι θα συνέβαινε αν…

Αν από τα 4 σημερινά ζευγάρια λέγαμε πως κάπου είναι σχεδόν «τελειωμένη» η πρόκριση, αυτό θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γρανάδα… κι αυτό γιατί οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μία καθαρή εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί των Ισπανών.

Αν κοιτούσαμε σε ποιο ματς θα βγει ένας δυνατός αντίπαλος εκτός συνέχειας, αυτό θα ήταν το Ρόμα-Άγιαξ, καθώς οι Ιταλοί μετά το 1-2 στην Ολλανδία, θα κοιτάξουν να πάρουν έστω την ισοπαλία που θα τους φέρει στην τετράδα του Γιουρόπα Λιγκ.

Αν σκεφτόμασταν μία αναμέτρηση που θα μπορούσε να γίνει η μεγάλη έκπληξη, αυτή θα ήταν η Σλάβια Πράγας με την Άρσεναλ, όπου οι Τσέχοι θα θελήσουν να κάνουν την υπέρβασή τους, μετά το εκτός έδρας 1-1 στο Λονδίνο που τους δίνει το προβάδισμα.

Αν κάποιος φίλαθλος καθόταν μπροστά στην τηλεόραση απόψε, ώστε να διαλέξει ποιο από τα 4 ματς θα παρακολουθήσει, αυτό σίγουρα δεν θα ήταν το «αντιεμπορικό» Βιγιαρεάλ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ.Τα «κίτρινα υποβρύχια» της Ισπανίας έχουν «προίκα» το 0-1 του πρώτου αγώνα και θέλουν μία ακόμα καλή εμφάνιση κόντρα στους Κροάτες, για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

 

Απόψε τα σπουδαία λοιπόν… διαλέγετε και παίρνετε:

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD     Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γρανάδα

22:00 COSMOTE SPORT 3 HD     Σλάβια Πράγας – Άρσεναλ

22:00 COSMOTE SPORT 7 HD     Ρόμα – Άγιαξ 

22:00 COSMOTE SPORT 8 HD     Βιγιαρεάλ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ