Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ώρα Τελικού στο Γυναικείο Βόλεϊ!

ΠΑΟΚ και ΑΟ Θήρας θα διεκδικήσουν απόψε στις 20:00 τον πρώτο τίτλο της χρονιάς αφού είναι οι δύο μονομάχοι που θα τεθούν αντιμέτωποι στον 21ο Τελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό γυμναστήριο Α’ Ηλιούπολης στην Αθήνα και θα μεταδοθεί απευθείας από το Τρίτο Κανάλι της Κρατικής Τηλεόρασης (ΕΡΤ3).

Οι δύο φιναλίστ δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και εμφανίζονται έτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα της Σαντορίνης για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα πέρα από το ψυχολογικό αβαντάζ όπως τόνισε ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Παπαδόπουλος καθώς ο Τελικός είναι ένα ξεχωριστό ματς. Από την άλλη ο ομόλογός του του ΠΑΟΚ Τάκης Φλώρος στάθηκε στη μεγάλη στιγμή για το Δικέφαλο αφού αυτός είναι ο πρώτος Τελικός στον οποίο θα πάρει μέρος το γυναικείο τμήμα βόλεϊ των ασπρόμαυρων στη σύντομη ιστορία του.

Να τονίσουμε ότι στον αγώνα θα υπάρχει πλήρης εξοπλισμός video check το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τις δύο ομάδες.

Δ.Γ. Α’ Ηλιούπολης, 20.00 (ΕΡΤ3): Α.Ο. Θήρας – Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου. Παρατηρητές: Ράπτης, Μαυρικίδης. Επόπτες: Τόλιος, Γεωργιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Σπίγγου. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη, Θεοδωρίδου.

Αναπληρωματική επόπτρια: Χριστίνα Κατερλή,

Το ρόστερ του Α.Ο. Θήρας ΕΔΩ.
Το ρόστερ του Π.Α.Ο.Κ. ΕΔΩ.
Εμείς ελπίζουμε να δούμε έναν ωραίο Τελικό και να απολαύσουμε πλούσιο θέαμα το οποίο υπόσχονται οι δύο αντίπαλοι με το επίπεδο και την αγωνιστικότητα που διαθέτουν!
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ