Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα βόμβα: Εκτός φετινού Champions League Τσέλσι, Ρεάλ & Σίτι

Οι εξελίξεις στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες αλλά και ώρες είναι συνταρακτικές! Ο… συνασπισμός των δώδεκα συν τριών εκ των κορυφαίων ομάδων της ηπείρου μας, οδηγεί όπως είναι λογικό την UEFA σε αντιδράσεις και μάλιστα παραδειγματικές.

Μετά την απειλή-προειδοποίηση μαζί με τις Ομοσπονδίες των χωρών από τις οποίες προέρχονται οι ιδρυτές της European Super League(ESL για συντομία) για αποβολή των τελευταίων από τις εγχώριες διοργανώσεις, ήρθε πριν από λίγη ώρα το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA Γέσπερ Μέλερ να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά. Με δήλωση του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι ομάδες αυτές, η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει να αποβληθούν από την φετινή διοργάνωση και περιμένω αυτό να συμβεί την Παρασκευή! Τότε θα πρέπει να βρούμε πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν στο Champions League»!

Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να οδηγήσει σε… ορισμό του νικητή του φετινού Champions League και αυτός δε θα είναι άλλος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι η μόνη από τους 4 φιναλίστ της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που δε συμμετέχουν στη… νέα τάξη πραγμάτων και την κλειστή λίγκα των 15 και όπως γίνεται αντιληπτό και η μόνη ομάδα που δεν κινδυνεύει να υποστεί τις ποινές που προτίθεται να επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ