Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Ξέσπασε” στη Δράμα ο Λεβαδειακός

Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της SL2 με τον Λεβαδειακό να περνάει άνετα από την Δράμα επικρατώντας με το ευρύ σκορ 0-4 , επιστρέφοντας έτσι στις νίκες τερματίζοντας στην τρίτη θέση πίσω από τον Ιωνικό και Ξάνθη.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση κι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό με τον Γιώργο Μαρίνο. Στο 44′ ο Θεοχάρης ανατράπηκε στην περιοχή, εκτέλεσε ο ίδιος το πέναλτι στο 45′ κι έκανε το 2-0. Ο Κωστή με απίθανη πιρουέτα άδειασε τον αντίπαλό του και έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ (0-4) διαμόρφωσε ο Λούκας Πολέτο με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής στο 69′.

Ο Λεβαδειακός τερμάτισε στην κανονική περίοδο έχοντας 41 βαθμούς με 11 νίκες, 8 ισοπαλίες και 3 ήττες και 32-12 τέρματα. Εντός έδρας συγκέντρωσε 20 βαθμούς με 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Εκτός έδρας συγκέντρωσε 21 βαθμούς με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Οι Μαυραετοί τερμάτισαν στη 10η θέση και θα διεκδικήσουν την παραμονή στα playouts.

Τα playoffs ξεκινάνε την Μ.Τετάρτη (28/4) με την ομάδα του Λεβαδειακού να παίζει με την ομάδα του Ιωνικού στη Νίκαια.

ΓΚΟΛ: 5′ Μαρίνος, 45′ πεν. Θεοχάρης, 58′ Κωστή, 69′ Πολέτο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κουκόλης (72′ Παπαϊωάννου), Άντερσον, Χάμοντ, Φύτοπουλος, Πετρίδης (46′ Μπελεβώνης), Πινδώνης (62′ Μαυριάς), Παρασκευάς, Κουτσιανικούλης, Μπολάκης, Κόντος (62′ Σαμπανίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Μένκα, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Παναγιώτου, Θεοχάρης, Καραχάλιος, Νίκας (61′ Κονέ), Μεχία, Πολέτο (72′ Μπιανκόνι), Μαρίνος (72′ Μυτίδης), Κωστή (78′ Τσάπρας). Διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου) Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Φαλτάκας (Γρεβενών).

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ