Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον Κορυδαλλό για να “αποδράσει” με την πρόκριση η Εθνική Χάντμπολ

Ξεκίνησε την προετοιμασία της στο ανανεωμένο ΔΑΚ Κορυδαλλού η εθνική μας ομάδα Χάντμπολ των ανδρών ενόψει των αγώνων με Γαλλία και Σερβία για τα προκριματικά του Euro 2022. Αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης:

Παπαντωνόπουλος, Τσιγαρίδας, Τσαμουρίδης, Μαρκατάτος, Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Τερλέτσκι, Τσίλης, Δεληχρήστος, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Παπαβασίλης, Τζωρτζίνης, Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης, Μπαλτατζής (Φίλιππος Βέροιας), Στεφανίτσης, Αναστασίου (ΑΣΕ Δούκα), Ε. Παπάζογλου, Α. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Χουρσουντιάν (Άρης Νικαίας), Μάλλιος (Μπέσα-Κόσοβο), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο).

Σε αυτούς θα προστεθούν την Κυριακή (25/4) και όσοι διεθνείς έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους μέχρι το Σάββατο (24/4).

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών

Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021
ΔΑΚ Κορυδαλλού 20:00 Ελλάδα- Γαλλία (ΕΡΤ3)

Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021
ΔΑΚ Κορυδαλλού 15:00 Ελλάδα- Σερβία (ΕΡΤSPORTS)

Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021
Κρετέιγ 19:00, Γαλλία- Ελλάδα (ΕΗFTV)

Ο άσσος της Μπέσα Κοσόβου και αρχηγός της “γαλανόλευκης”, Χάρης Μάλλιος σε δηλώσεις του πριν από τα κρίσιμα ματς στάθηκε στις εμπειρίες που θα κερδίσει η ομάδα αλλά και στον ανταγωνιστικό χαρακτήρα που περιμένει να δείξει. Συγκεκριμένα είπε:                «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για τη Γαλλία και τη Σερβία με πολλά νέα πρόσωπα. Περιμένουμε και τους παίκτες από την Ανόρθωση και την ΑΕΚ, που εύχομαι να περάσουν αμφότερες στον τελικό του EHF Cup. Για τη Γαλλία δεν χρειάζονται πολλά λόγια, είναι μια από τις καλύτερες εθνικές ομάδες όλων των εποχών. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτά τα ματς. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικά για εμάς και νομίζω κάθε παίκτης εξιτάρεται και θα δώσει όλη του την ενέργεια. Από εκεί και πέρα έχουμε και το ματς με τη Σερβία που νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα, έχουμε κάποιες πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε. Πρόκειται για τρία πολύ δύσκολα ματς, όμως εμείς είμαστε σε ανοδική πορεία συνολικά και αυτό οφείλουμε να το δείξουμε στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί παραπάνω από ότι κάναμε τον Ιανουάριο τα 30 λεπτά μέσα στη Σερβία».

Από τη μεριά του ο κόουτς Γιάννης Αρβανίτης τόνισε:«Ξεκινήσαμε προετοιμασία ενόψει Γαλλίας και Σερβίας με μια ομάδα με τους αθλητές που συμπληρώνουν  την 35αδα μαζί τους παίκτες της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης που έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια και όσοι είναι στο εξωτερικό και έχουν αγώνες. Ενδιαφέρον είναι γιατί τα παιδιά δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Βάζουμε κομμάτια από το παιχνίδι μας, όπως θα κάνουμε μέχρι τέλους και θα γίνει επιλογή την Κυριακή ποιοι από αυτούς θα ακολουθήσουν το αγωνιστικό κομμάτι. Είμαι ευχαριστημένος από την προπόνηση. Πάνε όλα καλά, νέα παιδιά με πολύ ταλέντο, πολλή διάθεση».

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση των διεθνών:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ