Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τα μεταγραφικά νέα των μεγάλων της Volley League

Η φετινή σεζόν έφτασε στο τέλος της, ωστόσο οι άνθρωποι των ομάδων έχουν σηκώσει τα μανίκια και ετοιμάζονται να κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις προκειμένου να κάνουν προετοιμασία με ολοκληρωμένο ρόστερ.

Ας ξεκινήσουμε από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι, κράτησαν στο ρόστερ τους ήδη τους Μιγιαΐλοβιτς, Ζήση, Εφραιμίδη, Στιβαχτή και ψάχνει λύσεις στο κέντρο, καθώς ο Βουλκίδης αποτελεί παρελθόν, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Ανδρεάδη. Απέκτησε τον Ζουπάνι, παλεύει να φέρει και τον Τζούριτς, ψάχνει όμως ξένο πασαδόρο, ξένο διαγώνιο και έναν ξένο ακραίο ακόμα. Τέλος, στο τιμόνι της ομάδας θα παραμείνει ο Καζάζης.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Φοίνικας, φαίνεται πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ του. Ο Ιγκόρ Γιούρισιτς θα μείνει και την νέα σεζόν στον πάγκο του Φοίνικα, ενώ πιθανότητες παραμονής συγκεντρώνουν οι Καρασαββίδης, Μαρούλης, Μήλης και Παπαγγελόπουλος. Άγνωστο τι θα γίνει με την περίπτωση Πρωτοψάλτη, καθώς παίζει δυνατά και ο Παναθηναϊκός, όπως και ομάδες του εξωτερικού.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, κράτησε τον Ανδρεόπουλο για προπονητή και από το υπάρχον ρόστερ, έμειναν οι Ράπτης, Ρανγκέλ, Γιάκομπσεν, Στεφάνου, Ανδρέοπουλος και απέκτησε για διαγώνιο τον μέχρι πρότινος παίκτη του ΠΑΟΚ Βαν Ντε Ντρις. Παρελθόν αποτελεί ο Πελεκούδας, με τους Πράσινους να ψάχνουν στην αγορά για Έλληνα κεντρικό για να καλυφθεί το κενό, ενώ ύστατη προσπάθεια θα γίνει και για τον Σάκη Πρωτοψάλτη.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά, ψάχνει στην αγορά για προπονητή, ενώ από το υπάρχον ρόστερ, μένουν μέχρι στιγμής ο Κοκκινάκης, ο Σωτηρίου, ο Καπετανίδης, ο Μπούτος και πιθανότητες συγκεντρώνει ο Παπαλεξίου. Από εκεί και πέρα, θα αποκτηθεί σίγουρα ξένος πασαδόρος, διαγώνιος ξένος και δύο ακραίοι ξένοι. Στο κέντρο θα πάει για τετράδα Ελλήνων, με την ιδανική σύνθεση αυτή την στιγμή να είναι οι Πετρέας, Πελεκούδας, Τακουρίδης και Γάτσης. Ενώ τέλος, σε περίπτωση που έρθει και ο Ανδρέας Φράγκος για ακραίος, που είναι μεγάλος στόχος έπειτα από την μη επιτυχή διαπραγμάτευση με τον Πρωτοψάλτη, είτε θα φύγει ο Σωτηρίου, ή θα πάει δανεικός ο Καπετανίδης.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ