Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Pre game ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθούν σήμερα στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική των play-off της Super League. O αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1HD.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Περέιρα, Καγκάβα, Μιχάι, αλλά και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Ουάρντα. Το κλίμα στον Δικέφαλο είναι εξαιρετικό μετά τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες με Ολυμπιακό και Άρη. Οι ασπρόμαυροι θέλουν να πετύχουν ακόμη μία σε λίγη ώρα και να πάνε με ανεβασμένη κι άλλο την ψυχολογία στον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη. Αποστολή για το σημερινό παιχνίδι δεν ανακοινώθηκε από τον Πάμπλο Γκαρσία και περιμένουμε να δούμε αν θα συνεχίσει με το πετυχημένο 3-4-3 των τελευταίων ημερών ή θα αλλάξει σχηματισμό και θα γυρίσει στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί σε όλο το πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Λάζλο Μπόλονι θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ. Η αποστολή των πρασίνων αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδη, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Μαουρίσιο, και Καμπετσή. Αίνιγμα θυμίζει η ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει τον αγώνα Ρουμάνος τεχνικός καθώς πολλές είναι οι θέσεις που παίζονται. Μέσα στη βδομάδα ο Μπόλονι δοκίμασε διάφορα σχήματα κυρίως με τον Γιαν Μολό ως αριστερό μπακ, κάτι που δεν αποκλείεται να δούμε και στο χορτάρι της Τούμπας.

Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αραβίρτα και Αλακάρε, τέταρτος θα είναι ο Κουμπαράκης, στο VAR o Πολωνός Ντομπρίνιν, στο AVAR o Σαμοΐλης και παρατηρητής διαιτησίας ο Τικόζογλου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ