Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Μέσα” για την ρεβάνς με την ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς!

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς άφησε πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία! Χαμόγελα για Καγκάβα, Μιχάι – Μαγνητική για Καντουρί!

Τα Play Offs της Super League και η προσπάθεια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης κάνει για λίγο στην άκρη και τώρα στο προσκήνιο περνά η προσπάθεια για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Μ.Πέμπτης (29.04, 19:00) κόντρα στην ΑΕΚ.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το διάστημα της απουσίας του…

Η προετοιμασία ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (26.04) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα γεμάτο πρόγραμμα. Αρχικά είχαμε δρομικές ασκήσεις και rondo και στη συνέχεια παιχνίδια μικρού χώρου, αλλά και δίτερμα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Οι Σίντζι Καγκάβα και Ενέα Μιχάι έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και ο Άντριαν Περέιρα , ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα υποβληθεί μέσα στη μέρα σε μαγνητική, προκείμενου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί ζημιά στον λαγονοψοΐτη.

Την Τρίτη (27.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΓΜΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ