Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

3η σερί ήττα!

Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα 1-3

Μετά το δυνατό ξεκίνημα που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα «πατώντας» κορυφή, στα τελευταία τρία ματς εμφανίζεται ολοένα και χειρότερος αγωνιστικά!

Αν και οι οιωνοί ήταν υπέρ του στην αρχή του αγώνα, καθώς σκόραρε μόλις στο 13ο λεπτό με τον Παπαδημητρίου (πρώτος σκόρερ του νοτίου ομίλου), η συνέχεια ήταν εντελώς αντίστροφη! Η Καβάλα, δικαιολογώντας την πολύ καλή ομάδα που διαθέτει, ανέβασε στροφές, έκανε μερικές φάσεις στην εστία του Ξενοδόχοφ και ισοφάρισε στο 28ο λεπτό με τον Κόκκορη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μέσα σε λίγα λεπτά (62’,68’) με σκόρερ τους Αδαμάκη και Στίκα αντίστοιχα, «καθάρισαν» ουσιαστικά τον αγώνα καθώς ανέβασαν το σκορ στο 1-3!

Ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε στη μέση της βαθμολογίας (5η θέση), ενώ η Καβάλα συνεχίζει στην κορυφή του ομίλου έχοντας συγκάτοικους τη Βέροια και τον Πανσερραϊκό!

Ολυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοβ, Γραικός (8’ λ.τ. Παπακώστας), Μπουτζίκος (37’ λ.τ. Νικλητσιώτης), Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Κόλα (62’ Γκιοατά), Αγρόδημος, Βουκελάτος, Παπαδημητρίου, Ερέρα (62’ Τζούριτς), Τσαγκαλίδης.

Καβάλα (Ανυφαντάκης):  Κυρίτσης, Καλαντζίδης (87’ Τενεκές), Γιαλαμούδης (46’Kολαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (64’ Κέρθι), Θωμαΐδης (88’ Γεωργακόπουλος), Κολλάς, Ορφανίδης, Αδαμάκης (87’ Μελισσόπουλος).

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ