Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Χωρίς κόσμο το Final 4 της Ευρωλίγκα

Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε πως το Final 4 του 2021 στην Lanxess Arena της Κολωνίας θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, αφού βάζει σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλάθλων, των συμμετεχόντων και των παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

“Η Euroleague Basketball λυπάται που ανακοινώνει ότι λόγω της συνεχιζόμενης παγκόσμιας πανδημικής κατάστασης και σύμφωνα με τις συστάσεις των γερμανικών εθνικών και τοπικών αρχών, αποφασίστηκε να διοργανωθεί το Final Four EuroLeague Turkish Airlines του 2021 χωρίς θεατές.

Η απόφαση λαμβάνεται παρά το γεγονός ότι έχει περάσει ένας χρόνος από την πρόωρη ακύρωση της περασμένης σεζόν, αναλύοντας μεγάλο αριθμό επιλογών και σεναρίων με σκοπό να επιτρέψει σε όσο το δυνατόν περισσότερους θεατές να παρακολουθήσουν το Final Four.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η υγεία και η ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων παραμένουν το πρωταρχικό μέλημα όλων, η συμμετοχή στο Final Four θα περιορίζεται πλέον σε ομάδες, εργαζόμενο προσωπικό και επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία υπόκεινται σε αυστηρά πρωτόκολλα και κανονισμούς υγιεινής. Η Euroleague Basketball θα παρέχει επίσης απομακρυσμένη υπηρεσία σε όλους τους δημοσιογράφους που δεν μπορούν να παρευρεθούν λόγω των τρεχόντων περιορισμών για να τους προσφέρουν τις ίδιες ευκαιρίες σαν να ήταν επιτόπου.

Ταυτόχρονα, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να απολαύσουν το Final Four αυτοπροσώπως, η Euroleague Basketball προσπαθεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή κάλυψη σε όλους τους οπαδούς όταν η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην Lanxess Arena στην Κολωνία της Γερμανίας στις 28 και 30 Μαΐου.

Ακριβώς όπως η σεζόν 2020-21 ήταν διαφορετική από όλες τις άλλες λόγω της απουσίας οπαδών λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, το Final Four δεν θα είναι το ίδιο χωρίς αυτούς.

Με στόχο να φέρει το Final Four στα σπίτια των φιλάθλων, η Euroleague Basketball θα ανακοινώσει τις επόμενες εβδομάδες μια σειρά καινοτόμων έργων και περιεχομένου που θα εστιάσουν στις ψηφιακές πλατφόρμες για να παρέχουν στους θαυμαστές μας αποκλειστικό περιεχόμενο πίσω από τα παρασκήνια για να βάλουμε τους οπαδούς πιο κοντά από ποτέ στους παίκτες και τις ομάδες κατά τις κορυφαίες στιγμές της σεζόν στο Final Four.

Η Euroleague Basketball θέλει να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς για την υπομονή και την αφοσίωσή τους κάτω από τις δοκιμαστικές συνθήκες αυτής της σεζόν και προσβλέπει στην ημέρα που όλοι σας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ξανά τα παιχνίδια προσωπικά σε χώρους ανά την υφήλιο.”

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ