Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αμφίβολος ο Τσιμίκας σύμφωνα με αγγλικό site

Η Λίβερπουλ μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου της Premier League μετά από 30 χρόνια, δε συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και φέτος έχει μείνει πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Μετά και τον αποκλεισμό από το Champions League η χρονιά μάλλον πρέπει να θεωρείται αποτυχημένη. Έτσι στο Άνφιλντ υπάρχουν από φήμες έως ρεαλιστικές σκέψεις για πολλές αλλαγές. Σε αυτό το κλίμα μία οπαδική ιστοσελίδα των “Κόκκινων” παρουσιάζει μία λίστα παικτών που υπολογίζει ότι θα αποτελέσουν παρελθόν από τους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας το καλοκαίρι.

Σε αυτή τη λίστα υπάρχουν τα ονόματα 12 ποδοσφαιριστών ανάμεσα στους οποίους είναι και αυτό του Έλληνα αμυντικού Κώστα Τσιμίκα. Το συγκεκριμένο σάιτ, το thisisanfield.com, αναφέρει για τον πρώην άσσο του Ολυμπιακού: «Αλλη μια πρόσφατη άφιξη που θα μπορούσε να αποχωρήσει, χωρίς να προκαλέσει έκπληξη, είναι αυτή του Κώστα Τσιμίκα αφού σ’ αυτό το στάδιο δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή για την αξία του». Αυτό ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα αφού παρά το μεγάλο κόστος της μετακίνησης του Τσιμίκα στην Αγγλία που άγγιξε τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ελάχιστες ήταν οι συμμετοχές και οι ευκαιρίες που πήρε ο Έλληνας διεθνής από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι στην ίδια “μαύρη λίστα” της ίδιας ιστοσελίδας αναφέρονται παίκτες όπως οι Βαϊνάλντουμ, Αντριάν, Γιασέρ Λαρουσί, Σατσίρι, Οριγκί, Κάριους, Άντερσον Αρόγιο, Ανταμ Λιούις και Μπεν Γούντμπερν, αλλά και αυτά των πρωτοκλασάτων Ναμπί Κεϊτά και Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ