Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο πρώην διαιτητής Λάμπρος Παπαδής, επίσημος συνεργάτης του Milan Academy Junior Camp

Η επιστροφή στην κανονικότητα ακόμα και στις τάξεις του ίδιου του ποδοσφαίρου ξεκινά και πάλι φέτος το καλοκαίρι με ένα τουρνουά το οποίο επιδιώκει να γίνει θεσμός τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό… Και φυσικά μιλάμε για το “Milan Academy Junior Camp” που θα διεξαχθεί στις ξεχωριστές ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα στον Νόμο Κιλκίς από 29/8 έως 4/9 του 2021.

Την όλη εποπτεία, οργάνωση και επικοινωνία έχει αναλάβει η εταιρεία Kosmos Sport σε απευθείας συνεργασία με τις ακαδημίες του κορυφαίου Ιταλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της Milan και πρωτομάστορα τον Μάνατζερ και μεγάλη φυσιογνωμία στο ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες κ. Αλέξανδρο Τεκτονίδη.
Πολλές προσωπικότητες και ονόματα θα τιμήσουν το camp όχι μόνο με την παρουσία τους αλλά και την επίσημη συνεργασία τους, καθώς προπονητές, πρώην ποδοσφαιριστές αλλά και μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της Εθνικής όπως ο Βαγγέλης Μόρας αλλά και καταξιωμένοι προπονητές στον χώρο εδώ και χρόνια. Μεταξύ των διάσημων αστέρων θα είναι και ο πρώην μεγάλος Βραζιλιάνος σταρ Cafu,ενώ όσα παιδιά ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ιταλία και στις εγκαταστάσεις της Μίλαν για να δουν, να μάθουν, να προπονηθούν και να γνωρίσουν την ορθή διαδικασία του πως βγαίνουν αληθινοί επαγγελματίες και Πρωταθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Milan Academy Junior Camp ως άτομα και επαγγελματίες που κατανοούν την εξέλιξη του ποδοσφαίρου και της εποχής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια νέα καινοτομία και να εντάξουν στο εκπαιδευτικό  πρόγραμμα του τουρνουά μια σειρά θεωρητικών μαθημάτων των κανόνων του Κ. Α. Π. (Κανόνες Αγωνιστικής Πεδιάς) έτσι ώστε τα παιδιά όλων των ηλικιών που θα συμμετάσχουν να έχουν μια ξεχωριστή ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από το ποδόσφαιρο και τους κανόνες του, από τον νέο συνεργάτη και μέλος της ομάδας του όλου αυτού εγχειρήματος, πρώην Διαιτητή Ποδοσφαίρου και μέλους του Σ. Δ. Π. Πειραιώς και της Ε. Π. Σ. Πειραιώς κ. Λάμπρο Παπαδή ως επίσημα υπεύθυνου πια σε θέματα επιμόρφωσης γύρω από την Διαιτησία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ