Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ισόπαλος στην Κατερίνη!

Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Αμφότερες οι δύο ομάδες μοιράστηκαν εντυπώσεις, ευκαιρίες και γκολ!

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πιερικού αιφνιδίασε τους ερυθρόλευκους του Βόλου πετυχαίνοντας με γκολ-φάουλ του Παπαδόπουλου το 1-0 στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να αντιδράσει με μια ανούσια υπεροχή στην κατοχή μπάλας, ενώ μεγάλη φάση είχαν οι γηπεδούχοι σε αντεπίθεσή τους, όταν ο Χαρτσιάς με σουτ στο 42ο λεπτό παραλίγο να σκοράρει αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβασε περισσότερο την πίεσή του και στο 77ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Φιλίποβιτς ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νικλητσιώτη.

Ακολούθως η κάθε ομάδα είχε από μια καλή φάση για να κερδίσει το ματς! Αρχικά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικλητσιώτη στο 80ο λεπτό που κατέληξε άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Πιερικός είχε τη δική του στιγμή, όταν ο Τοπαλίδης σε σουτ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Ξενοδόχοφ!

Πιερικός (Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Ντόσης (61’ Ντόσης), Μακρής, Παπαδόπουλος (82’ Μπουζούκης), Ιντζόγλου, Χαρτσιάς (82’ Κριεμάντι), Δεμηρτζόγλου (75’ Μπουολί), Γκατσολάρι (61’ Ίτσιος).

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά, Κόλα (73’ Ρόκας), Βουκελάτος, Βασιλούδης (64’ Νικλητσιώτης), Ερέρα (53’ Τζούριτς), Παπαδημητρίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ