Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ενδιαφέρον Αμερικανικής εταιρείας για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει συνεχώς ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος για το μεγάλο “στοίχημα” του συλλόγου που είναι η οικονομική εξυγίανση, σε συνδυασμό με την άκρως επιτυχημένη Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, έχουν φέρει έναν άνεμο αισιοδοξίας μετά από καιρό στην ομάδα.

Για να είναι όμως η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ αντάξια της ένδοξης ιστορίας του και να αποτελέσουν παρελθόν μια και καλή οι μίζερες καταστάσεις των τελευταίων ετών, χρειάζεται να βρεθεί και ένας επενδυτής που θα δώσει όραμα και κυρίως ζεστό χρήμα στα ταμεία του Δικεφάλου. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και το φημολογούμενο τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρον εταιρείας με έδρα τις ΗΠΑ για εμπλοκή στα διοικητικά των ασπρόμαυρων. Αν σκεφτούμε ότι αντικείμενο της συγκεκριμένης εταιρείας αποτελεί το entertainment, ο χώρος της ψυχαγωγίας και διασκέδασης, καταλαβαίνουμε ότι αν υπάρξει τελική συμφωνία και συνεργασία θα υπάρξουν πολλαπλά οφέλη για τον ΠΑΟΚ. Δε θα είναι μόνο το οικονομικό αλλά και η προβολή σε επίπεδο marketing, διαφήμισης αλλά και παράλληλων δραστηριοτήτων πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Γιατί όπως και να το κάνουμε όταν μιλάμε για επιχειρηματικό πλάνο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού το μόνο σίγουρο είναι η προεργασία και μελέτη που έχει προηγηθεί για να φτάσει ο ενδιαφερόμενος σε κατάθεση πρότασης συνεργασίας και εμπλοκής στα οικονομικά μιας ομάδας.

Όπως επίσης ακούγεται, αυτό που κίνησε το ενδιαφέρον των Αμερικανών για τον ΠΑΟΚ ήταν η αγάπη και το δέσιμο που έχει ο κόσμος με την ομάδα αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει ένα ιδιόκτητο γήπεδο, το οποίο πάντα αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης και αντικείμενο εκμετάλλευσης για έναν επιχειρηματία. Μεγάλο ρόλο επίσης στις όποιες επαφές έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν ανάμεσα στις δύο πλευρές λέγεται ότι παίζει και η ιστορία και τα ονόματα Αμερικανών παικτών που έχουν φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου.

Μένει να δούμε λοιπόν αν όλες αυτές οι φήμες έχουν κάποια βάση και γίνει πραγματικότητα αυτό το deal που θα δώσει τεράστια ώθηση και θα ξαναφέρει στο προσκήνιο την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ