Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αιμοδοσία από την ΠΑΕ Ατρόμητος

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ΠΑΕ Ατρόμητος συνδιοργανώνοντας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 15 Μαΐου στο Προπονητικό Κέντρο Ατρομήτου (Μαζαράκη), και ώρες 08:30-15:00.

Συγκεκριμένα η Περιστεριώτικη ΠΑΕ αναφέρει στην ιστοσελίδα της:

Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος το Σάββατο 15 Μάϊου 2021 στο Προπονητικό Κέντρο Ατρομήτου (Μαζαράκη), και ώρες 08:30-15:00, στοχεύοντας στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που χρειάζονται άμεσα αίμα, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που οι ανάγκες λόγω της πανδημίας είναι τεράστιες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στη χώρα μας αλλά και τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις των πολιτών, έχουν προκαλέσει σοβαρές ελλείψεις στα αποθέματα αίματος σε όλες τις αιμοδοσίες της χώρας.

Ειδικότερα στις νοσοκομειακές υπηρεσίες αιμοδοσίας ανά την επικράτεια, παρατηρείται μειωμένη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών, κάτι που προκαλεί δυσμενείς συνέπειες σε χιλιάδες συμπολίτες μας, καθώς καθημερινά αναβάλλονται ή ματαιώνονται αρκετές μεταγγίσεις ασθενών (θαλασσαιμικοί, πολυμεταγγιζόμενοι, καρκινοπαθείς κ.α.).

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η ΠΑΕ Ατρόμητος λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, απευθύνουν από κοινού κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να συγκεντρωθεί ικανή ποσότητα αίματος στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν το Σάββατο 15 Μάϊου και ώρες 08:30-15:00 στο Προπονητικό Κέντρο Ατρομήτου (Μαζαράκη), οδός Παπαρηγοπούλου 94-96, Περιστέρι.

Την εν λόγω δράση στηρίζουν επίσης η ΚΑΕ Περιστερίου, o Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ατρομήτου, Fentagin.

Η λήψη θα γίνει από το εξειδικευμένο προσωπικό του Ε.Ε.Σ και οι φιάλες που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Σημειώνεται ότι για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και οι αιμοδοσίες θα πραγματοποιούνται κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού.

Για ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210-3611214, 210-3613565 και 210-3633940 και ώρες 08:00-15:00.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ