Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ηττήθηκε και υποβιβάστηκε η ΑΕΛ!!!

Σε ένα ματς όπου οι “βυσσινί” έπαιζαν για την παραμονή τους στην κατηγορία δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 3-1 από τον Βόλο. Αυτό σημαίνει πως την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στην Superleague 2. Από την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανώτεροι και βρήκαν δίχτυα στο 8′ με τον Δουβίκα. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο 38΄ο Μπαρτόλο σκόραρε και έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-0. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους ,αφού μετά το 59′ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσόσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο κατάφεραν να αντιδράσουν στο 68′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντουρμισάι, αλλά οι ελπίδες τους χάθηκαν με το εκπληκτικό γκολ του Μπουένο στο 75′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το  τέλος  του αγώνα  ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν αρκετοί  παίκτες της ΑΕΛ , ενώ μερικοί από αυτούς  ξέσπασαν  σε κλάματα . Το επόμενο διάστημα  θα είναι για την ΑΕΛ , περίοδος αναδιοργάνωσης. Οφείλουν όλοι οι άνθρωποι της να μπορέσουν να συνεργαστούν και να φτιάξουν την ομάδα στα πρότυπα της δεκαετίας του ΄80. Εάν αγαπάνε κάποιοι την ομάδα θα πρέπει να βάλουν στην άκρη τους  προσωπικούς τους  εγωισμούς και να αγωνιστούν για το καλό της ΑΕΛ. Δόξα το Θεό ο κάμπος βγάζει ακόμα ταλέντα . Μένει να αξιοποιηθούν και να εκπαιδευτούν στο ”ΑΕΛΙΚΟ” ιδεώδες. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ αναμένουν !!!!!

Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Τέκιο,, Μήτογλου, Φερράρι, Τσοκάνης (81’ Κρητικός), Μπαριέντος (46’ Ριένστρα), Νίνης (66’ Μπουένο), Μαρτίνες (46’ Περέα), Μπαρτόλο (78’ Κιάκος), Δουβίκας.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μαξιμένκο, Τσόσιτς, Γιακιμόβσκι, Ηλιάδης, Κολομπίνο, Στίφλερ (46’ Μουκάντζο), Νικολιάς, Ντουρμισάι (83’ Γρηγορόπουλος), Ακούνια, Πινακάς.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ