Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Να κλειδώσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στον «τελικό» της Λεωφόρου

Η ΑΕΚ έχει μια από τις τελευταίες της ευκαιριές για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να κλείσει μια χρόνια που θέλει να την αφήσει εντελώς πίσω της.

Το ματς με τον Παναθηναϊκό τρεις αγωνιστικές πριν το φίναλε, φαίνεται πως είναι και αυτό που θα καθορίσει το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Η Ένωση είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να εξασφαλίσει την τετράδα και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά όλα γκρεμίστηκαν μετά τα σερί άσχημα αποτελέσματα.

Μετά τις νίκες απέναντι σε Άρη (1-3 στο Βικελίδης) και Αστέρας Τρίπολης (3-1 στο Ο.Α.Κ.Α), όλα έμοιαζαν να κυλούν ομαλά και το μόνο που απέμενε ήταν το τρίποντο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο δεν ήρθε.

Από εκεί και έπειτα η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης με 2-0 (μια ήττα εντός προγράμματος) και της έμενε το ματς με τον ΠΑΟΚ το οποίο χρειάζοταν για είναι πιο άνετη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όμως και εκεί ήρθε το κακό αποτέλεσμα (1-2) που φέρνει την ομάδα του Χιμένεθ με την πλάτη στον τοίχο.

Τώρα η Ένωση καλείται να κάνει την υπέρβαση και στην άσχημη κατάσταση που βρίσκεται (αγωνιστικά και ψυχολογικά) να πάρει την νίκη στην Λεωφόρο, σε ένα ματς που το θέλει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα περισσότερο από την ΑΕΚ.

Πάντως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στην σημερινή αναμέτρηση, αλλά και στα παιχνίδια που απομένουν, η νέα χρόνια θα έχει σημαντικές αλλαγές για την ΑΕΚ.

Στην αποστολή της ΑΕΚ θα βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

*Το παιχνίδι θα μεταδοθεί στις 19:30 από το Novasports 1HD

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ