Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εκκίνηση των play off

Ξεκινάει σήμερα η δεύτερη και πιο σημαντική φάση του πρωταθλήματος της Basket League με τη διαδικασία των play off για τις θέσεις 1-8. 

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει δύο αγώνες. Στις 16:00 το 2ο Λαύριο-που αποτέλεσε και τη μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος-αντιμετωπίζει εντός έδρας τον 7ο Κολοσσό Ρόδου έχοντας σαφέστατο προβάδισμα στα προγνωστικά και αργότερα στις 20:00 έχουμε το πιο αμφίρροπο και ενδιαφέρον ζευγάρι με τους δύο Δικεφάλους να κοντράρονται στο ΟΑΚΑ. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ξεκινούν από την 4η και 5η θέση αντίστοιχα αλλά το πλεονέκτημα έδρας της αθηναϊκής ομάδας μετριάζεται από την αντίστροφη φόρμα που διανύουν οι δύο αντίπαλοι. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη τελείωσε την κανονική περίοδο με συνεχόμενες νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις και κατεβαίνει στην πρωτεύουσα με στόχο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να κάνει το μπρέικ στη σειρά αυτή. Από την άλλη ο Δικέφαλος του Νότου είχε ακριβώς αντίθετη πορεία με 4 διαδοχικές ήττες στις τελευταίες αγωνιστικές και ο κόουτς Βαγγέλης Αγγέλου καλείται να επαναφέρει την ομάδα σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων.

Το παιχνίδι Λαύριο-Κολοσσός θα μεταδοθεί απευθείας από την ψηφιακή πλατφόρμα της Κρατικής Τηλεόρασης ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX, ενώ αυτό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ3.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ