Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτοκτόνησε και έμπλεξε!

Νίκη Βόλου-Ρόδος 1-2

Σοκ στο γήπεδο της Νεάπολης! Η Νίκη Βόλου ηττήθηκε για 3η φορά φέτος στις καθυστερήσεις του αγώνα και μάλιστα ενώ είχε προηγηθεί στο σκορ!

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι είχαν την υπεροχή, χάνοντας ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό με τον Ροχάνο να αστοχεί σε διαγώνιο σουτ! Μετά το πρώτο 15λεπτο, η Ρόδος ισορρόπησε το ματς και η μπάλα παίχτηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου χωρίς τις μεγάλες φάσεις. Η Ρόδος είχε μια υποψία φάσης στο 21ο λεπτό, αλλά ο Περιστερίδης πρόλαβε να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ στο 30το απευθείας φάουλ του Κρουθ κατέληξε πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν όλα! Γκολ, ευκαιρίες, δοκάρια, χαμένο πέναλτι και τελική νικήτρια τη Ρόδο! Πιο συγκεκριμένα, στο 49ο λεπτό ο Ροχάνο σέντραρε, ο Τζοβάρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μέτσε έγραψε το 1-0 για τη Νίκη! Αμέσως μετά στο 51’ το σουτ του Μακρή για τη Ρόδο βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων! Λίγα λεπτά αργότερα ο Κρουθ νικήθηκε σε τετ-α-τετ απ’τον τερματοφύλακα της Ρόδου, η οποία ισοφάρισε στο 62’ με τον Τσίπρα όταν εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Περιστερίδη (έχασε την μπάλα μέσα απ΄τα χέρια του) και σκόραρε από κοντά με κεφαλιά γράφοντας το 1-1. Νέα φοβερή φάση για τη Νίκη στο 65’ όταν ο Γκονζάλες με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Πίτκα σε εντυπωσιακή απόκρουση στο «Γ» της εστίας του!

Στο 88’ η Νίκη Βόλου είχε τη μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς όταν κέρδισε πέναλτι! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροχάνο, όμως ο Πίτκας απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά του γωνία! Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94’ μετά από σύγχυση και αδράνεια στην άμυνα της Νίκης, οι Ροδίτες πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Μαρτσάκη!

Πλέον το κλίμα στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου είναι πολύ βαρύ καθώς η ομάδα έμπλεξε σε σενάρια υποβιβασμού και η διοίκηση συνεδριάζει απόψε εκτάκτως για να πάρει αποφάσεις και να προσπαθήσει να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο!

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ