Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φυσάει αδιαφορία

Δυστυχώς , το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν πήγε καλά στις επιλογές του πιστολέρο. Ας ελπίσουμε ότι το 3/6 θα αποτελέσει μια κακή παρένθεση και πως θα επανέλθουμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Η μεσοβδόμαδη αγωνιστική των play off δεν παρουσιάζει ουσιαστικά κανένα ενδιαφέρον, όμως το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ , όπως και να το κάνουμε δείχνει έστω και για λόγους γοήτρου κάποιο ενδιαφέρον. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 19.30.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:  Όνειρο ήταν και πάει η δεύτερη θέση για τους κίτρινους , που αποδείχθηκαν ασύνδετοι και κατώτεροι των περιστάσεων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το τελικό 2-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια σχολιασμού και πλέον ο Άρης θα περιοριστεί στη διεκδίκηση της 3ης θέσης με την ΑΕΚ. Θα κυνηγήσουν τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για να κλείσουν θετικά τη χρονιά.

Ήττα με 0-1 από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και λαικά δικαστήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης συνθέτουν το παζλ μιας ακόμα αποτυχημένης χρονιάς για το τριφύλλι. Το χαμένο πέναλτι στο τέλος του Μακέντα τελείωσε κάθε ελπίδα για ευρωπαική έξοδο και στην ομάδα το καλοκαίρι θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές. Ακολούθησε η απόλυση Μπόλονι, ο οποίος στη διάρκεια του παιχνιδιού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με το τεχνικό διευθυντή Ντρεοσί. Φήμες για προσέγγιση σε Δώνη, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και εκκαθάριση του υπάρχοντος ρόστερ θα απασχολήσουν το καλοκαίρι τους πράσινους. Για 4η σερί σεζόν εκτός Ευρώπης και πλέον η λαική δυσαρέσκεια αναμένεται να διογκωθεί. Αμφίβολος ο Βέλεθ.

Εκτίμηση: Kακός ο Άρης το τελευταίο καιρό, ο Παναθηναικός κατεβαίνει με υπηρεσιακό σε σχετικά αδιάφορο παιχνίδι. Το αμφίσκορο στο 1,95 έχει τύχη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ -ΑΕΚ : Εδώ και καιρό , ο Αστέρας είναι αδιάφορος και κάνει δοκιμές για τη νέα σεζόν. Δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα και περιμένει την ΑΕΚ στο τελευταίο εντός για φέτος. Άγνωστες οι απουσίες των Αρκάδων.

Στο ντέρμπι των τυφλών βασίλεψε η μονόφθαλμη ΑΕΚ με σκορ 0-1 στη Λεωφόρο με σκόρερ το Μάνταλο και κλείδωσε την παρουσία της στα ευρωπαικά σαλόνια . Από του Χάρου τα δόντια γλύτωσε την ισοφάριση και περιμένει τα δυο τελευταία παιχνίδια για να αρχίσει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Εκτίμηση: Αδιάφορος ο Αστέρας, ένα μικρό κίνητρο για τη 3η θέση έχει η ΑΕΚ που είναι πι απαλλαγμένη από το άγχος καταδίωξης της από τον Παναθηναικό. Διπλό στο 2,05.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ :  Αγγαρεία έκαναν οι πρωταθλητές κόντρα στον Αστέρα δοκιμάζοντας νέους ποδοσφαιριστές και η ισοπαλία ήρθε σχετικά εύκολα. Το μυαλό των Πειραιωτών βρίσκεται στο τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ,που στοχεύουν στο δεύτερο σερί νταμπλ. Φιέστα τίτλου έστω και εικονική λόγω covid19 θα γίνει στο Φάληρο.

Κλείδωσε τη 2η θέση μετά τη νίκη του στη Τούμπα με αντίπαλο τον Άρη και πάει με άλλο αέρα στο Καραισκάκη. Παρουσιάζεται ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα των play off με απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε οκτώ αγώνες. Θα καταφέρει να χαλάσει τη γιορτή των πρωταθλητών ; Ίδωμεν…

Εκτίμηση: Mατς δίχως κίνητρο, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ . Το 1,80 στον άσσο οριακά με καλύπτει, αλλά οι δυο τους δεν αναμένεται να φορτσάρουν. Στα 2-3 γκολ το βλέπω με απόδοση στο 1,95.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ