Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κωδικός EURO 2021: Φάκελος προϊστορία

Η αντίστροφη μέτρηση για το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους έχει και επισήμως ξεκινήσει. Το EURO 2021-ίσως EURO 2020 πιο επίσημα-θα μπει στη ζωή μας σε λιγότερο από ένα μήνα πια. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί στις 11 του Ιούνη στις 22:00 ώρα Ελλάδος στο Ολίμπικο της Ρώμης όπου η Ιταλία θα υποδεχθεί την Τουρκία.

Αφού προηγουμένως είδαμε τους Ομίλους και τα γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες, όπως και το Πρόγραμμα του κάθε Ομίλου, πάμε να μπούμε καλύτερα στο κλίμα αυτής της γιορτής του ποδοσφαίρου ρίχνοντας τώρα μια ματιά στις προηγούμενες διοργανώσεις και να θυμηθούμε τους Τελικούς, τους φιναλίστ, τις πόλεις και τα γήπεδα που τους φιλοξένησαν:

Ανάμεσα φυσικά στις χώρες που κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο του άλλοτε Κυπέλλου Εθνών βρίσκεται και η δικιά μας Εθνική με το έπος του 2004 στην Πορτογαλία. Στη φετινή βέβαια διοργάνωση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι… διακοπές αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα και ουδόλως μας αποτρέπει από το να παρακολουθήσουμε τους αγώνες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ