Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

‘Εκλεισαν τη σεζόν χωρίς ήττα ΟΦΗ και Παναιτωλικός

Τον Παναιτωλικό υποδέχθηκε ο ΟΦΗ στο « Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ενόψει της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των play out. Οι Κρητικοί εξασφάλισαν πρόωρα την σωτηρία τους παραμένοντας στην sl1, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική, όπου είχαν νικήσει με 2-0, ενώ ο Παναιτωλικός μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με 3-0 στο Αγρίνιο, μετέβη απευθείας στα μπαράζ.

Αν και αδιάφορο πλέον το ματς για ΟΦΗ και Παναιτωλικό αμφότερες οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη και το τρίποντο. Τα «καναρίνια» έπαιζαν πιεστικά όπως επίσης και οι γηπεδούχοι οι οποίοι δεν άφηνα περιθώρια. Η πρώτη καλή τελική στο ματς έγινε για τους γηπεδούχους στο 8΄με τον Νέιρα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την έξοδο του Κνετ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, καταλήγοντας όμως η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 17′ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σαρδινέρο συνεχίζοντας παράλληλα να είναι πιεστικοί, στους φιλοξενούμενους οι οποίοι προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 2ο ημίχρονο καθώς ο Παναιτωλικός έγινε πιο απειλητικός με τον Νίκο Βέργο στο 70′ , ο οποίος μείωσε ισοφαρίζοντας για την ομάδα του σε 1-1.

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τα κενά της άμυνας του Παναιτωλικού και στο 79′ ο Στάρτζεον έκανε το 2-0 για τους Κρητικούς ο Παναιτωλικός όμως απάντησε άμεσα κάνοντας το 2-2 με τον Ταχάρ στο 81′ .

 

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ