Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Husqvarna δίπλα στη Σουηδία

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2021 και η Εθνική Ποδοσφαιρική ομάδα της Σουηδίας θα έχει άλλον ένα υποστηρικτή στην προσπάθειά της για διάκριση!!

Κι αυτό καθότι η Husqvarna, η κορυφαία σουηδική εταιρεία σε προϊόντα θερμοκηπίου, δάσους και πάρκου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενάμιση έτους με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, με στόχο αφενός την – σε πρώτη φάση – υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας στο Euro 2021 και αφετέρου την περαιτέρω ενίσχυση σε γηπεδικά θέματα μέσω της τεχνογνωσίας και των άριστων τεχνολογικών καινοτομιών της.

«Είμαστε στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου και ευελπιστούμε τόσο σε μια επιτυχημένη πορεία στο Euro 2021, όσο και σε μια αγαστή συνεργασία που θα έχει απώτερο σκοπό τη συνολική βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της χώρας. Η Husqvarna, ως κορυφαίος εκπρόσωπος της χώρας στις παγκόσμιες αγορές, δηλώνει πως θα είναι ανά πάσα στιγμή στο πλευρό της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έτοιμη να συνδράμει σε οτιδήποτε της ζητηθεί» αναφέρει στη σύντομη ανακοίνωσή της το Δ.Σ της εταιρείας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ