Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ήττα από ανώτερη ομάδα!

Βέροια-Ολυμπιακός Βόλου 3-0

Αντιστάθηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς στο δεύτερο δεν άντεξε της πίεση της Βέροιας και δέχτηκε τρία γκολ!

Οι παίκτες των ερυθρολεύκων στο πρώτο ημίχρονο έκλεισαν σωστά τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα της Βέροιας. Μοναδική μεγάλη φάση για τη Βέροια ήταν το δοκάρι του Σκόνδρα στο 18ο λεπτό, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου επιθετικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα στις μικροφάσεις που δημιούργησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και σκόραραν στο 48ο λεπτό με πλασέ του Καραγιάννη! Ευκαιρία για άμεση ισοφάριση είχε ο Ολυμπιακός Βόλου στο 52’ αλλά το σουτ του Βουκελάτου εξουδετερώθηκε από τον Βελλίδη. Νέο δοκάρι για τη Βέροια στο 58’ σε σουτ του Πόζογλου, ενώ στο 76΄ήρθε το 2-0 για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Λουκίνα! Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το τρίτο γκολ στο 82ο λεπτό σφραγίζοντας την άνετη νίκη της Βέροιας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (81’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Βεργώνης (81’ Μουχάλης), Μπλέτσας (64’ Οικονόμου), Καραγιάννης (64’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (86’ Τασιόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Παπακώστας (59’ Πέλκας), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Κολέλα, Γκιοατά (67’ Πατρώνης), Κόλα (46’ Ρόκας), Βασιλούδης, Βουκελάτος (59’ Νικλητσιώτης), Παπαδημητρίου (73’ Τζούριτς).

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ