Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

90 λεπτά πριν την Super League (και) ο Λεβαδειακός

Ένα από τα συγκλονιστικότερα πρωταθλήματα της Β’ εθνικής που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια ολοκληρώνεται την Τετάρτη με την τελευταία αγωνιστική και τέσσερις ομάδες να διεκδικούν την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στην Super League. Τέσσερις παραδοσιακές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας όπως ο Λεβαδειακός, Ιωνικός, Εργοτέλης και Ξάνθη είναι οι ομάδες που θα την διεκδικήσουν με τον Λεβαδειακό να έχει το προβάδισμα βρισκόμενος στην πρώτη θέση θέλοντας μόνο την νίκη στην αναμέτρηση με την Ξάνθη στα πηγάδια.

Στο παιχνίδι με τα “αδιάφορα” Χανιά οι Βοιωτοί παρουσιάστηκαν με νέο προπονητή τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στον πάγκο μετά την παραίτηση του Saninno χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα και επικράτησαν με σκορ 3-0 φτάνοντας τους 50 βαθμούς.

Στο 26 λεπτό ανοίγει το σκορ ο Λεβαδειακός με τον Ενόμο να σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή και τον Κουτσαβασίλη να μπλοκάρει αρχικά την μπάλα όμως στην συνέχεια να του φεύγει από τα χέρια και να  καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

Στο 40 χαμένο πέναλτι για τον Λεβαδειακό Ο Μπιανκόνι αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά δεν μπορεί να σκοράρει διότι έβαλε πολύ δύναμη στην μπάλα και αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των Χανίων.

Στο 62ο λεπτό οι Πράσινοι πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ φαίνοντας να κλειδώνει κάπου εκεί το ματς. Κερδισμένο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με τον Μεχία να δοκιμάζει απευθείας εκτέλεση και να πετυχαίνει ένα από τα ομορφότερα γκολ του πρωταθλήματος.

Στο 90+3 από κόρνερ ο Μαρίνος βρίσκει τον Λιάγκα και αυτός με όμορφο τακουνάκι κάνει το 3-0 για την ομάδα του χαρίζοντας τους μια θριαμβευτική νίκη εν όψη φινάλε πρωταθλήματος έχοντας πια την ψυχολογία στο μέρος τους.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας) Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Απτόσογλου (Αθηνών) 4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου).

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Μύγας, Δημόπουλος (46* Καραχάλιος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Mejia, Νίκας (64* Kone), Poletto, Συμελίδης (64* Μαρίνος), N’nomo, Bianconi (46* Μυτίδης).

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Καρτσαμπάς (59* Πλέγας), Παναγιωτούδης (66* Carlito), Κάσσος, Τριανταφυλλάκος (66* Brambilla), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος (66* Sountoura).

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ