Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με το… αγαπημένο του 1-0 νίκησε και τον Θεσπρωτό!

Το 2Χ2 έκανε το Πανσερραϊκός στην έδρα του αφού μετά την Τρίγλια, επικράτησε και του Θεσπρωτού με το ίδιο σκορ (1-0) στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Football League. Οι Σερραίοι με αυτόν τον τρόπο έφτασαν την Καβάλα στη δεύτερη θέση και διατήρησαν το -2 με την πρωτοπόρο Βέροια, μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι της ανόδου.

 

Τα «λιοντάρια» είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που έκρινε τον νικητή, στο 41’ όταν ο Μέσι (από τους πιο δραστήριους και σε αυτό το ματς) έδωσε στον Μαρκιόνι ο οποίος με εξαιρετικό δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σερραίο τερματοφύλακα, Κίναλη.Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 7’ με τον Μπίκα, ενώ στο 40’ ο Μασκανάκης δεν πρόλαβε με προβολή την σέντρα του Μέσι.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση στις δύο εστίες, με τον Πανσερραϊκό να κάνει συντήρηση δυνάμεων ελέγχοντας τον αγώνα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.Στο 55’ ο Πράντο έπιασε το σουτ για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ, στο 74’ το σουτ του Μασκανάκη μπλόκαρε ο Κίναλης, ενώ στο 89’ ο Μαρκιόνι έκανε το σουτ αλλά σε ετοιμότητα ο Κίναλης μπλόκαρε.Στο 90+3’ οι του Θεσπρωτού παραλίγο να «παγώσουν» το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, όταν ο Πατσέκο με σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γ. Γκιόκας): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κουτσίδης (62’ Καλί), Ζέρης, Τσόπελας, Μαρκιόνι, Ψάλτης (73’ Κρητικός), Πέτρου (39’ λ.τ. Μασκανάκης), Μέσι, Τσιμίκας (75’ Παπαβασιλείου), Πράντο (62’ Γκούρτσας).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χ.Ρ. Ρότσα): Κίναλης, Α. Γώγος, Γ. Γώγος, Διγκόζης (80’ Σαραντίδης), Κοντοές, Κωνσταντίνου, Μπίκας (86’ Ντερβίσι), Πούφλης (69’ Πέντσας), Γκάντσιερ, Πατσέκο, Ραμίρεζ.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών.   ΣΚΟΡΕΡ: 41’ Μαρκιόνι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαβασιλείου – Διγκόζης, Κωνσταντίνου, Γκάντσιερ.   ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΦΩΤΟ: Serressport.gr

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ