Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Στη Χαλκίδα οι Τελικοί της ΑΕΚ με Ίσταντς

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα τελικά θα πραγματοποιηθούν οι δύο Τελικοί του EHF Cup ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σουηδική Ίσταντς στις 28 και 30 Μαΐου.

Σε αυτή τη λύση κατέληξαν οι ιθύνοντες μετά τις… αποτυχημένες προσπάθειες από πλευράς ΑΕΚ να βρεθεί κλειστό εντός Αθηνών που να πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τα δύο σημαντικά αυτά παιχνίδια. Αρχική σκέψη ήταν-μετά και την αναβολή των Τελικών λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στη σουηδική ομάδα-να αποτελέσει έδρα η σάλα “Νίκος Γκάλης” του ΟΑΚΑ, αλλά λόγω των αγώνων μπάσκετ που γίνονται εκεί αυτές τις μέρες για τα play off της Basket League αυτό δεν κατέστη δυνατό. Στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων υπάρχει επίσης και η αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” η οποία όμως αποκλείστηκε από την EHF ακόμη και αν γίνουν εργασίες αναβάθμισης. Στη συνέχεια εξετάστηκαν και οι περιπτώσεις του κλειστού του Γαλατσίου το οποίο όμως μετά από αυτοψία κρίθηκε ακατάλληλο αλλά και αυτό της Λευκόβρυσης Κοζάνης που δεν προτιμήθηκε έναντι εκείνου της Κανήθου. Το τελευταίο έτσι κι αλλιώς βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας.

Να πούμε τέλος ότι ο πρώτος Τελικός που θα γίνει όπως είπαμε στις 28 Μαΐου θα ξεκινήσει στις 19:00 και ο δεύτερος την Κυριακή 30 Μαΐου στις 21:00, ενώ και οι δύο θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου από έξω
Εσωτερική άποψη του Κλειστού της Κανήθου

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ