Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βαριά άρρωστη, κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου 3-2

Το φάσμα του υποβιβασμού αντιμετωπίζει ξεκάθαρα πλέον η ομάδα της Νίκης Βόλου! Απομένουν ακόμα 6 ματς μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και η αγωνία κορυφώνεται!

Η Νίκη Βόλου ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και στο 17ο λεπτό ο Γκαρσία έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ να αποκρούεται από τον Ντιμίτροβιτς. Αμέσως μετά στο 19’ νέα ευκαιρία με τον Ροχάνο να σουτάρει από κοντά αλλά και πάλι ο Ντιμίτροβιτς αποσόβησε το γκολ! Στη συνέχεια ο Ασπρόπυργος με δύο αντεπιθέσεις και ισάριθμα σουτ έξω απ’την περιοχή κατάφερε να προηγηθεί με 2-0! Συγκεκριμένα στο 33’ ο Κυριαζής έκανε το 1-0 και στο 45’ ο Μαρούδας διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων!

Στο δεύτερο ημίχρονο νέο σοκ για τους κυανόλευκους όταν σε νέα αντεπίθεση του Ασπρόπυργου, ο Ζαχαρός στο 71’ με ατομική ενέργεια έγραψε το 3-0! Ακολούθως η Νίκη Βόλου ανέβασε κατακόρυφα την πίεσή της, έβγαλε αντίδραση, είχε δοκάρι με τον Μέτσε στο 81’ ενώ κατόρθωσε να μειώσει το σκορ σε 3-2 με γκολ των Ροχάνο (82’) και Τζοβάρα (94’). Στην τελευταία φάση του αγώνα παραλίγο να γίνει η μεγάλη ανατροπή, αλλά ο Ροχάνο εξ’επαφής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ!

Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Τριποτσέρης, Θεοδώρου, Αργυρόπουλος (87’ Γεωργακόπουλος), Παπαθανασίου (77’ Μουκίδης, 87’ Πατσατζόγλου), Ναά, Κυριαζής, Ζαχαρός, Βασιλείου, Μαρούδας (69’ Κατίδης), Τζανουλίνος.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Πολίμος (68’ Ματέα), Αργύρης, Μπαλάφας (78’ Μπιτσάκος), Καλουτσικίδης (87’ Τσιώλης), Μέτσε, Μπόσιο, Σαλαμούρας (46’ Τζοβάρας), Γκαρσία, Γκονζάλες (46’ Κρουθ), Ροχάνο.

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ