Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΝΙΚΗ ανάσα!

Νίκη Βόλου-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Νίκη Βόλου κερδίζοντας στο γήπεδο της Νεάπολης με σχετική ευκολία τον Αστέρα Βλαχιώτη με το «φτωχό» 1-0.

H Νίκη πίεσε τον αντίπαλό της από την αρχή του αγώνα χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 19΄όταν ο Ροχάνο έκανε το πλασέ από κοντά αλλά νικήθηκε από τον Παϊτέρη! Δύο λεπτά αργότερα, πρωταγωνιστής και πάλι ο Ροχάνο όταν ανατράπηκε από τον Παϊτέρη κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λούκας Γκαρσία και έτσι άνοιξε το σκορ για τους κυανόλευκους! Με μία ακόμη φάση της Νίκης Βόλου έκλεισε το πρώτο ημίχρονο όταν το σουτ του Ντομίνγκεθ στο 41’ αποκρούστηκε απ’τον τερματοφύλακα του Βλαχιώτη!

Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πλήρως το ματς! Στο 66’ ο Γκονζάλες με ωραία ατομική ενέργεια αστόχησε από πλεονεκτική θέση ενώ χαμένο τετ-α-τετ στο 84’ και πάλι για τη Νίκη είχε ο Τσιώλης που σούταρε άουτ!

Η φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάστηκε με πολλές αδυναμίες, είχε ελάχιστες μικροφάσεις και σε καμία περίπτωση δεν απείλησε την εστία του Καραγκιόζη που ήταν «θεατής» σχεδόν σε όλο το 90λεπτο!

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης, Τζοβάρας, Αργύρης, Τσιμπούκας, Μπόσιο, Μέτσε, Ντομίνγκεθ (46’ Κρουθ), Γκονζάλες (75’ Τσιώλης), Γκαρσία (85’ Μπαλάφας), Ροχάνο (90’ Μπιτσάκος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας (63’ Τουλίκας), Μάγκας, Κορνέζος, Νικολάου, Καρβούνης (50’ Καλλέργης), Μπρακαμόντε (46’ Πατσαρούχας), Παπουλής, Παλιάτσος (38’ λ.τρ. Βερνάρδος), Μάρτσεφ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ