Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πολυνοπούλου και του χρόνου στον ΠΑΟΚ

Τα ασπρόμαυρα θα φοράει και την επόμενη σεζόν η διεθνής βολεϊμπολίστρια Ιωάννα Πολυνοπούλου. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Α.Σ. ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 24/05/2021

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Ιωάννα Πολυνοπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Η Ελληνίδα κεντρικός, διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας πλέον στο παλμαρέ της την περήφανη κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. 

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ιωάννα Πολυνοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ για άλλη μία χρονιά. Ευχαριστώ τον κ. Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Η περσινή σεζόν, παρότι μας δυσκόλεψαν οι συγκυρίες, κύλησε ιδανικά στο τέλος με την κατάκτηση του κυπέλλου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα μας προσπάθεια. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία, να μπορέσουμε να αγωνιζόμαστε υπό φυσιολογικές συνθήκες, χωρίς διακοπές, και η ομάδα μου να βρεθεί ξανά στην κορυφή!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ