Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προβάδισμα για την Ξάνθη στα μπαράζ με Παναιτωλικό (Video)

Στο πρώτο παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Super League 1 που έγινε σήμερα το μεσημέρι στα Πηγάδια της Ξάνθης, η τοπική ομάδα επικράτησε του Παναιτωλικού με σκορ 2-1 και πήρε κεφάλι στη μάχη για τη μία θέση που απομένει για τη μεγάλη κατηγορία για την επόμενη σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό με σκόρερ τον Βέργο ύστερα από ασίστ του Ντουάρτε. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει με τέρμα του Έμπερτ στο 52ο λεπτό και να προηγηθεί στο 71ο με τον Μικελτάτζε. Το 2-1 δεν άλλαξε και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θα πάει με ελαφρύ πλεονέκτημα για τη ρεβάνς της Κυριακής στο Αγρίνιο.

ΞΑΝΘΗ (Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (35′ Μικελτάτζε), Βέρκερ, Γιούρμαν, Παντελιάδης, Δημούτσος, Θυμιάνης (70′ Τεσίγια), Ντίνας (70′ Σρόιεν), Έμπερτ, Σιατραβάνης (87′ Στάθης), Παπάζογλου (87′ Καπνίδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης, Καρασαλίδης, Τσότσαλιτς, Περέιρα (85′ Σκαρντοβέλι), Ντίας, Ντιγκά (86′ Καρέλης), Μπαρμπόσα, Μεντόζα (63′ Τάχαρ), Ντουάρτε (74′ Αριγίμπι), Βέργος (74′ Ματσόλα)

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ