Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξάνθη-Παναιτωλικός για μια θέση στη Super League

Ο πρώτος αγώνας των μπαράζ για την τελευταία θέση στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γίνεται το μεσημέρι (15:30, ΕΡΤ3) στα Πηγάδια της Ξάνθης ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι που εξασφάλισαν τη δεύτερη προνομιούχο θέση της Super League 2 την τελευταία αγωνιστική ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι χωρίς προβλήματα. Έτσι ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας Μπάμπης Τεννές θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και για το λόγο αυτό δεν ανακοίνωσε αποστολή. Από την άλλη ο Τραϊανός Δέλλας για τον Παναιτωλικό μπορεί να υπολογίζει στον Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα δεν ανηφόρισε στη Θρακική πόλη ο Ντάλσιο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με την Ξάνθη: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά.

Οι δύο αντίπαλοι θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς που έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαΐου στις 19:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ