Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σταθερά 5ος με καθαρή νίκη!

Ολυμπιακός Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας 2-0

Σταθερά στην 5η θέση του Βορείου ομίλου της Football League παρέμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα στη Νεάπολη με 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας!

Οι γηπεδούχοι, σαφώς ανώτεροι με την έναρξη του ματς, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 13ο λεπτό με κοντινή προβολή του Γιαννίτση μετά από κόρνερ του Κόλα! Ο Αλμωπός στη συνέχεια έκανε δύο τελικές προσπάθειες στο 21’ με τον Αμαραντίδη και στο 28’ με τον Μάνιο, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα του ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός γενικότερα ήλεγξε το πρώτο ημίχρονο με ευκολία.

Νέο γρήγορο γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου και στο δεύτερο ημίχρονο! Συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό με σκόρερ τον Νικλητσιώτη, ο οποίος πλάσαρε σωστά μετά από τη σέντρα του Τσαγκαλίδη!

Μετά το 2-0 είχαμε δύο κλασικές φάσεις για κάθε ομάδα! Ο Αλμωπός στο 66’ και στο 69’ δεν κατάφερε έστω να μειώσει το σκορ, καθώς οι Ρογγότης και Λουσέρο αντίστοιχα στα σουτ που επιχείρησαν, αστόχησαν! Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να χάσει δύο σπουδαίες ευκαιρίες όταν και τα δύο σουτ του Βασιλούδη (84’, 87’) αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα Μένιο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά (49’ λ.τρ. Βασιλούδης), Κόλα, Βουκελάτος (46’ Τσαγκαλίδης), Νικλητσιώτης (62’ Ρόκας), Κατσούκης (85’ Χολέβας), Παπαδημητρίου (85’ Ερέρα).
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Μεντής (79’ Κιουλτζόπουλος), Κουρούπης,  Βενέτης, Ρογγότης, Αμαραντίδης (65’ Έππας), Μιγκέλ (79’ Λόμπα), Κολτσίδας, Μάνιος (65’ Λουσέρο), Πέττας, Γκέσιος (77’ Χαντζάρας).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ