Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προκηρύξεις Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Beach Volley 2021 (Κ17 & Κ19)

JUNIORS REGIONAL 2021

Η Ε.Ο.ΠΕ. έχει εκδώσει τις Προκηρύξεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Beach Volley 2021 για τις Κατηγορίες, Παίδων-Κορασίδων (Κ17) & Εφήβων-Νεανίδων (Κ19).

Από τα τουρνουά που θα διοργανωθούν στην Α’ Περιφέρεια, θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωσή μας στο Τελικό τουρνουά του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων–Κορασίδων (Κ17) που θα διεξαχθεί στις 31/7-1 Αυγούστου 2021, στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στη Ρόδο και στο Τελικό τουρνουά Εφήβων-Νεανίδων (Κ19), που θα διεξαχθεί στις 6-8 Αυγούστου 2021 στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη της Ένωσης, που θα σας κοινοποιηθεί, μόλις εγκριθεί από την Ε.Ο.ΠΕ., οι Τελικοί της Περιφέρειας θα γίνουν για την Κατηγορία Κ-17 το διήμερο 17-18 Ιουλίου 2021 και για την Κατηγορία Κ-19 το διήμερο 24-25 Ιουλίου 2021, προκειμένου να προετοιμαστούν σωστά οι λίστες συμμετοχής των Τελικών.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από Σωματείο, μόνο ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional, OPEN ή FINAL, να το δηλώσει στην Ένωση το συντομότερο δυνατόν.Για το σκοπό αυτό, παρακαλούνται τα Σωματεία να δημοσιοποιήσουν τα παραπάνω με κάθε πρόσφορο μέσο, στη περιοχή της δραστηριότητάς τους.

Υπενθυμίζεται πως για να αναγνωρισθούν οι διοργανώσεις Regional σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε επίσημους διαιτητές και φύλλο αγώνος και οι συμμετέχοντες αθλητές να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ.

Επίσης, εφόσον η διοργάνωση πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή συνδιοργανωτή φορέα, αυτός θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένος από την ΕΟΠΕ και η διοργάνωση να λάβει χώρα σε πιστοποιημένη εγκατάσταση που θα πληροί τις προδιαγραφές όπως περιλαμβάνονται στον Κανονισμό του αθλήματος (διαστάσεις 8Χ16 με ελάχιστο 2 μ ελεύθερη ζώνη, άμμο 30 εκ κλπ).Τέλος, θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις να υπάρχει παρουσία γιατρού και βέβαια θα είναι Αυστηρή η τήρηση του Ειδικού Αγωνιστικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Beach Volley όπως αυτό θα ισχύει την περίοδο διεξαγωγής της κάθε διοργάνωσης.

Για την καλύτερη ενημέρωση, επισυνάπτεται η φόρμα έγκρισης ανεξάρτητης διοργάνωσης, καθώς και το συνοπτικό ανάληψης ανεξάρτητης διοργάνωσης.Παρακαλούμε για την μελέτη και εφαρμογή των Προκηρύξεων, που μπορείτε να τις κατεβάσετε  από το blog της Ένωσης
Για κάθε επιπλέον πληροφορία και συνεννόηση, μπορείτε να απευθύνεστε στην Ένωση.

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ