Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ποδοσφαίρου

Στο Βέλγιο και τις Βρυξέλλες βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου από χθες (1/6) καθώς θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο σε φιλικό αγώνα την Πέμπτη (3/6, 21:45, Cosmote Sport 1HD).

Το παιχνίδι θα γίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα δύο ματς που ακολουθούν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε Κόσοβο (5/9) και Σουηδία (8/9). Η γαλανόλευκη θα δώσει και δεύτερο φιλικό την Κυριακή (6/6) απέναντι στη Νορβηγία στη Μάλαγα της Ισπανίας.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Τζον Φαν’τ Σχιπ είναι οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Δείτε πλάνα από την άφιξη των διεθνών μας στις Βρυξέλλες στο βίντεο που ανέβηκε στο twitter:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ