Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νέος Ατρόμητος του χρόνου

Με εντελώς νέο πρόσωπο και πολλά καινούργια ονόματα θα παρουσιαστεί ο Ατρόμητος τη νέα σεζόν.

Η έλευση του Άνχελ Λόπεθ δρομολόγησε εξελίξεις σε επίπεδο αποχωρήσεων σε πρώτη φάση και μεταγραφών στη συνέχεια. Έτσι όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ της ομάδας του Περιστερίου παρελθόν θα αποτελέσουν 9 παίκτες. Αυτοί είναι οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Μπράιτ Εντομβόνγι, Μπόγιαν Μάτιτς, Αμίρ Αγκάγεφ και Πέτρος Γιακουμάκης σε πρώτη φάση, για τους οποίους εκδώθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Ανδρέα Γιαννιώτη, Μπράιτ Εντομβόνγι, Μπόγιαν Μάτιτς, Αμίρ Αγκάγεφ και Πέτρο Γιακουμάκη.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης στη δεύτερη θητεία του με το «Αστέρι» είχε 18 εμφανίσεις και παραμένει μέχρι σήμερα ο τερματοφύλακας που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τον Ατρόμητο, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του για 729 συνεχόμενα λεπτά.

Ο Μπράιτ Εντομβόνγι ήταν στην ομάδα μας από τον Ιανουάριο του 2021 με τη μορφή δανεισμού από την Αούστρια Βιέννης και πραγματοποίησε 10 εμφανίσεις, έχοντας μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Μπόγιαν Μάτιτς ήταν επίσης με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα από την Παρτίζαν Βελιγραδίου και πραγματοποίησε 19 εμφανίσεις.

Ο Αμίρ Αγκάγεφ είχε 20 συμμετοχές τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τρία γκολ.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης συμπλήρωσε δύο χρόνια θητείας στον Ατρόμητο και πραγματοποίησε 37 συμμετοχές, σκοράροντας τρία γκολ.

Όλοι στον Ατρόμητο τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Στη συνέχεια με νεότερη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποίησε τη λήξη της συνεργασίας της με τους Κλαρκ Ενσικουλού, Μπράιαν Ραμπέγιο, Ροντρίγκο Γκάλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Κλαρκ Ενσικουλού, Μπράιαν Ραμπέγιο, Ροντρίγκο Γκάλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

O Κλαρκ Ενσικουλού ολοκληρώνει την παρουσία του στην ομάδα μας έπειτα από τριετή θητεία, στην οποία είχε 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε και 9 γκολ.

Ο Μπράιαν Ραμπέγιο ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2020 και είχε σε αυτό τον 1,5 χρόνο κατέγραψε 31 συμμετοχές, σημειώνοντας και ένα γκολ.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο συμπλήρωσε δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας, έχοντας συνολικά 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε και τρία γκολ, όλα με απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Τέλος, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έπειτα από μία σεζόν παρουσίας με το «Αστέρι», είχε 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Η οικογένεια του Ατρόμητου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους».
Οι αλλαγές και ανακατατάξεις αναμένεται να συνεχιστούν και θα γίνουν γνωστές το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς ο νέος τεχνικός των Περιστεριωτών Άνχελ Λόπεθ έρχεται με πολύ υψηλότερες βλέψεις από την 8η θέση στην οποία τερμάτισε ο Ατρόμητος τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ