Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έσπασε την παράδοση!

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Διπλό νίκης για πρώτη φορά στην ιστορία του πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα στις Σέρρες, «σπάζοντας την κατάρα» κόντρα στον Πανσερραϊκό!

Ανοιχτό ματς πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Οι γηπεδούχοι  απείλησαν με τον Μέσι στο 6’ αλλά ο τερματοφύλακας Ξενοδόχοφ αποσόβησε τον κίνδυνο. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει όταν το σουτ του Μπουτζίκου μπλοκαρίστηκε απ’τον Καβουσάκη. Στο 23’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τα «λιοντάρια», καθώς ο Μέσι επιχείρησε δυνατό σουτ αλλά ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε σε κόρνερ! Στη συνέχεια στο 36’ ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους όταν από δεξιά ο Πέλκας βρήκε όμορφα τον Τσαγκαλίδη που με όμορφο πλασέ σκόραρε κάνοντας το 0-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός πίεσε πολύ για την ισοφάριση με κύριο εκφραστή των επιθέσεων, τον Μέσι. Στο 51’ ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «λιονταριών»  σούταρε όμως ο Ξενοδόχοφ δήλωσε παρών κρατώντας το μηδέν! Στο 62’ ξανά ο Μέσι επιχείρησε επικίνδυνη σέντρα, με τον Ξενοδόχοφ να τελειώνει τη φάση! Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στη μεσαία γραμμή και μοιραία αμυνόταν συνεχώς. Νέες προϋποθέσεις για να σκοράρει δημιούργησαν οι Σερραίοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τους Μέσι και Ψάλτη, όμως αυτή τη φορά οι αμυντικοί των ερυθρολεύκων έδωσαν τη λύση και ταυτόχρονα τη νίκη στην ομάδα τους!

Πανσερραϊκός (Γκιόκας): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης (84’ Θεοδωρίδης), Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (57’ Μασκανάκης), Μαρκιόνι, Κόντσι (57’ Ολαϊτάν), Μέσι, Τσιμίκας (84’ Ψάλτης), Πράντο (72’ Γκούρτσας).

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοφ, Φιλίποβιτς, Βουκελάτος (73’ Βασιλούδης), Γιαννίτσης, Κατσούκης (73’ Ερέρα), Κόλα, Μπουτζίκος, Πέλκας (64’ λ.τ. Νικλητσιώτης), Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης (85’ Χολέβας), Παπαδημητρίου (85’ Τζούριτς).

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ