Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ – Ενδιαφέρεται για Μανγκαλά και Κανγκά

Μετά την ενίσχυση για την θέση του τερματοφύλακα, η ΑΕΚ αναζητά και παίκτες για να καλύψει τα κενά που έχει στο ρόστερ και μάλιστα κυρίως στις θέσεις των στόπερ, των χαφ, αλλά και του σέντερ φορ.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ελιακίμ Μανγκαλά από την Βαλένθια, με τον κεντρικό αμυντικό της ισπανικής ομάδας να αποτελεί στόχο της Ένωσης, όμως όχι και την μόνη επιλογή.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Εντσάμ τα πράγματα φαίνεται να μην είναι τόσο εύκολα, μιας και υπάρχουν αντιδράσεις από τους οπαδούς της Σέλτικ στο να παραμείνει ελεύθερος ο Γάλλος χαφ.

Όπως φαίνεται η περίπτωση του Εντσάμ από την Σέλτικ θα είναι η πιο σημαντική ενίσχυση για την ΑΕΚ και είναι ένας λόγος που δεν θέλει να γίνει θρίλερ, ζητώντας του ένα σύντομο χρονικό διάστημα για να απαντήσει.

Τελευταία αλλά εξισού σημαντική υπόθεση είναι εκείνη του Νέναντ Κρίστισιτς, με τον Ερυθρό Αστέρα να θέλει ξανά να τον αποκτήσει και να παραχωρεί στην ΑΕΚ Γκέλορ Κανγκά, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με τον ερχομό του μέσου από την Γκαμπόν.

Πάντως στην Ένωση έχουν πάρει ”ζεστά” το θέμα των μεταγραφικών ενισχύσεων και ο Μιλόγεβιτς θέλει να βάλει το δικό του λιθαράκι στο χτίσιμο μιας νέας ανταγωνιστικής και ποιοτικής ΑΕΚ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ