Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Euro 2020: Κρούσμα κορωνοϊού στη Σουηδία!

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Σουηδός ποδοσφαιριστής Ντέγιαν Κουλουσέφσκι λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Euro 2020.

Άσχημα νέα για την εθνική ομάδα της Σουηδίας, καθώς ο μέσος Ντέγιαν Κουλουσέφσκι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μερικές ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του Euro 2020, στο οποίο συμμετέχει και η Σκανδιναβική χώρα. Να θυμίσουμε ότι οι Σκανδιναβοί δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι την ερχόμενη Δευτέρα (14/6, 22:00) απέναντι στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομοσπονδίας, ο Κουλουσέφσκι θα χάσει όλες τις αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων, και σε περίπτωση που προκριθεί στην επόμενη φάση, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να επιστρέψει αφού ακολουθήσει το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο γιατρός της εθνικής Σουηδίας, Άντερς Βάλεντιν, δήλωσε:

«Κρύωνε το πρωί και του κάναμε PCS τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Ελπίζουμε πως δεν έχει μολυνθεί και κάποιο άλλο άτομο από την αποστολή της ομάδας. Όλοι θα υποβληθούν σε νέο τεστ».

Βέβαια το τεχνικό επιτελείο συνεχίζει να έχει τον «φόβο» εξάπλωσης του ιού στην ομάδα, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφά για τον πρώτο αγώνα του τουρνουά.

Αναφέρεται ότι ο όμιλος στον οποίο βρίσκεται η Σουηδία είναι απαιτητικός, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ισπανία, την Πολωνία και την Σλοβακία με τις δύο πρώτες να παίρνουν την πρόκριση για την φάση των «16».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ