Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Προς Ρώμη ο Τζάκα της Άρσεναλ

Ο διεθνής Ελβετός μέσος Γκρανίτ Τζάκα φέρεται να έχει συμφωνήσει για τη μετακίνησή του από την Άρσεναλ στη Ρόμα έναντι του ποσού των 15,5 εκατομμυρίων λιρών.

Κοντά στην πόρτα της εξόδου των “κανονιέρηδων” βρίσκεται ο Τζάκα μετά τη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε η πλευρά της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο και η οποία αγγίζει τα 15,5 εκατομμύρια λίρες, συμπεριλαμβανομένων μπόνους. Ο αγγλικός σύλλογος απέρριψε το αρχικό ποσό των 13 εκατομμυρίων που ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Ρωμαίοι για να κάνουν δικό τους τον παίκτη ο οποίος αν ολοκληρωθεί το deal θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Ρόμα στην εποχή Μουρίνιο.

Οι Άγγλοι εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου Πορτογάλου Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς ως αντικαταστάτη του Τζάκα. Ο Νέβες έχει δηλώσει στους συμπαίκτες του στο Μολινό ότι είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Λονδίνο και την Άρσεναλ μόνο σε περίπτωση που η ομάδα του Αρτέτα μπορέσει να δώσει το ποσό των 35 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει.

Όσον αφορά τον Τζάκα η επικείμενη αποχώρησή του θα ρίξει την αυλαία σε μια επιτυχημένη 5ετή θητεία στους “κανονιέρηδες”. Ο Ελβετός άσσος υπέγραψε με τους Λονδρέζους το 2016 και από τότε έχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες των Αρσέν Βενγκέρ, Ουνάι Έμερι και Μικέλ Αρτέτα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ