Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Νίκη για Έρικσεν και Φινλανδία (Video)

Σε ένα ματς που η Δανία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος μέχρι το ημίχρονο (δηλαδή μέχρι το σοκαριστικό γεγονός με τον Κρίστιαν Έρικσεν), η Φινλανδία με τον Πογιάνπαλο στο 60′ άνοιξε το σκορ και κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο τελικά.

 

Για να έρθουν αυτοί οι τρεις βαθμοί της νίκης όμως, έπρεπε ο Χόιμπιεργκ να αστοχήσει σε πέναλτι στο 73′ ή αν θέλετε να μπλοκάρει την μπάλα ο Χραντέτσκι.

Πάντως το πιο σπουδαίο νέο σε αυτό το Σκανδιναβικό ντέρμπι, δεν ήταν η νίκη της Φινλανδίας, αλλά η νίκη του άσου της Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος ευτυχώς βγήκε ζωντανός από την περιπέτεια της υγείας του, ανακουφίζοντας τους δικούς του ανθρώπους, όλους τους φίλους του αθλητισμού και όχι μόνο…

 

Δανία: Σμάιχελ, Βας (76′ Στρίγκερ Λάρσεν), Κιερ (63′ Βέστεργκααρντ), Κρίστενσεν, Μάλε, Ντιλέινι (76′ Κορνέλιους), Χόιμπιεργκ, Έρικσεν (41′ Γένσεν), Πόουλσεν, Βιντ (63′ Όλσεν), Μπρέθγουεϊτ.

Φινλανδία: Χραντέτσκι, Ραϊτάλα (90′ Βάισανεν), Αραγιούρι, Ο’ Σόνεσι, Ούρονονεν, Λουντ, Καμαρά, Σπαρβ (78′ Σίλερ), Τόιβιο, Πογιάνπαλο (84′ Φορς), Πούκι (76′ Κάουκο).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ