Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Βρυχήθηκαν τα «λιοντάρια» (Video)

Με το δεξί μπήκε η Εθνική Αγγλίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ύστερα από τη σημαντική νίκη της με 1-0 απέναντι στην Κροατία, η οποία θεωρητικά είναι η πιο δυνατή αντίπαλος στον 4ο όμιλο για το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

 

Η Αγγλία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της μέχρι τα μισά του 1ου ημιχρόνου κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.Τελικά ο Ραχίμ Στέρλινγκ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 57ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του, μετά από την φοβερή κάθετη του Κάλβιν Φίλιπς.Αυτή ήταν η 1η φορά στην ιστορία της, που γεύτηκε τη χαρά της νίκης σε πρεμιέρα της στο τουρνουά.

 

Επόμενο ματς για τα «λιοντάρια» στις 18 Ιουνίου (22:00) με τη Σκωτία, ενώ την ίδια μέρα η Κροατία αντιμετωπίζει την Τσεχία στις 19:00.

 

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μινγκς, Τρίπιερ, Φίλιπς, Ράις, Μάουντ, Στέρλινγκ (90’+1′ Κάλβερτ – Λιούιν), Φόντεν (71′ Ράσφορντ), Κέιν (82′ Μπέλιγχαμ).

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Bρσάλικο, Βίντα, Τσάλετα-Τσαρ, Γκβάρντιολ, Κόβατσιτς (85′ Πάσαλιτς), Μόντριτς, Μπρόζοβιτς (70′ Βλάσιτς), Κράμαριτς (70′ Μπρέκαλο), Ρέμπιτς (78′ Πέτκοβιτς), Πέρισιτς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ