Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το αντίο ενός μεγάλου αρχηγού (Videos)

Ο Σέρχιο Ράμος αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 16 συναπτά έτη στους «μερένχες», όπου κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις πιο ένδοξες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Ο πολύπειρος Ισπανός αμυντικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, δηλώνοντας ότι δεν ήταν έτοιμος για αυτή τη σιγμή. Αναλυτικά δήλωσε:

«Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου από την ώρα που ήρθα εδώ. Δεν ήμουν προετοιμασμένος να αποχαιρετήσω τη Ρεάλ. Ήρθα σαν παιδί, 19 ετών. Ευχαριστώ την ομάδα, τον πρόεδρο, τους προπονητές, τους οπαδούς. Ευχαριστώ την Ρεάλ Μαδρίτης για όλα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου έφτασε στο τέλος του. Ποτέ και τίποτα δεν θα είναι σαν αυτό. Θέλω να συνεχίσω να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσθέσω στο παλμαρέ μου μερικούς ακόμη τίτλους»

Επιπλέον, υποστήριξε ότι δεν ήθελε να φύγει από την «βασίλισσα», ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στους «μερένχες». Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε ότι:

«Πάντα ήθελα να μείνω εδώ, ήταν η προτεραιότητά μου. Η Ρεάλ μου πρόσφερε συμβόλαιο ενός έτους με περικοπές ύψους 10%. Τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημα, αλλά ήθελα δύο χρόνια συμβόλαιο», είπε για να καταλήξει «δεν είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν αφού αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην ομάδα».

H Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τα χρώματά της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ