Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν ΝΙΚΗσε η καλύτερη ομάδα!

Καλλιθέα-Νίκη Βόλου 0-0

Δυναμικά ξεκίνησε η Νίκη Βόλου, έχοντας την κατοχή της μπάλας από την αρχή του αγώνα. Στο 14’ επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Γκαρσία απομάκρυνε με γροθιές ο Κουρεπίνης. Στο 20’ το σουτ του Τζοβάρα από καλή θέση μέσα απ΄την περιοχή κατέληξε άουτ. Τεράστια ευκαιρία στο 36’ με τον Γκονζάλες, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε με υπερένταση απ΄τον Κουρεπίνη! Η μεγαλύτερη φάση της Καλλιθέας ήρθε στο 45’ όταν το απευθείας φάουλ του Στούπη αποκρούστηκε στο «Γ» απ΄τον τερματοφύλακα Καραγκιόζη!

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Νίκη απείλησε πρώτη, όταν στο 54’ το γυριστό σουτ του Τσιμπούκα αποκρούστηκε απ΄τον γκολκίπερ των γηπεδούχων! Η Καλλιθέα απάντησε στο 63’ με σουτ του Σταύρου που πέρασε άουτ! Ακολούθως στο 73’ το δυνατό σουτ του Τζοβάρα κατέληξε ψηλά άουτ ύστερα από όμορφη ατομική ενέργεια. Έτσι χάθηκε ακόμη μία ευκαιρία για τους κυανόλευκους του Βόλου. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη φάση και μοιραία το ματς τελείωσε χωρίς γκολ.

Πλέον η Νίκη Βόλου για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Super League 2 χρειάζεται έστω έναν βαθμό στο τελευταίο ματς με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο!

Οι 11αδες των ομάδων:

Καλλιθέα: Κουρεπίνης, Μουσταφίδης, Καντέ, Σταύρου, Στούπης, Παντελίδης, Σάμιος, Καββαδίας, Κρητικός, Παπαγγελής, Χοτζάλι

Νίκη Βόλου: Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης, Μπόσιο, Τζοβάρας, Μέτσε, Γκαρσία, Τσιμπούκας, Γκονζάλες, Κρουθ, Ντομίνγκεθ, Αργύρης

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ