Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

“Απολλωνιστής” και ο Νικολάς Μαρτίνες

Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι έχει μπει αυτό το καλοκαίρι ο Απόλλων Σμύρνης αφού μετά την απόκτηση των Γιώργου Παπαγεωργίου και Αντώνη Ντεντάκη αλλά και την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη στη θέση του προπονητή, ανακοίνωσε και τον Νικολάς Μαρτίνες ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον ΝΠΣ Βόλος. 

Ο 33χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό αφού έχει φορέσει τη φανέλα και άλλων ομάδων της Super League όπως ο Άρης, ο Παναιτωλικός, ο Ολυμπιακός και ο Βόλος. Αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην “Ελαφρά ταξιαρχία” καθώς εκτός των αγωνιστικών προσόντων του διαθέτει και πορτογαλικό διαβατήριο και δεν καταλαμβάνει θέση ξένου. Την περασμένη σεζόν (2020-21) είχε με την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος 33 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκολας Μαρτίνες. Γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1987, στην Αργεντινή, διαθέτει Πορτογαλικό διαβατήριο και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Στο παρελθόν έχει παίξει σε Βόλο, Άρη, Παναιτωλικό, Independiente, Santiago Wanderers, Real Murcia, San Martín de San Juan, Ολυμπιακό, Ανόρθωση, Western Sydney Wanderers και Απόλλωνα Λεμεσού”.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ